fbpx

Constructies

Staat u voor een groot inox of black steel project? En bent u op zoek naar een geschikte partner om dit project te realiseren? Dan bent u bij Inox Systems aan het juiste adres.

Naast handelsagent voor buitenlandse bedrijven/onderaannemers is Inox Systems ook nog steeds handelsagent voor de realisatie van grote constructies in staal, aluminium en roestvrij staal (inox). Hier liggen ook de roots van het bedrijf.

Inox Systems werkt hiervoor samen met een toonaangevend Portugees inoxbedrijf dat gespecialiseerd is in de realisatie van de meest uiteenlopende inox constructies, gaande van silo’s tot leidingen.

Door de jaren hebben zij een specifieke expertise opgebouwd in constructieprojecten voor de (petro)chemische, farmaceutische, cosmetische en biotechnische olie- en gasindustrie.

Dankzij onze uitgebreide kennis van waterzuivering is Inox Systems ook een ideale partner voor de voedings- en drankenindustrie.

Wat kan u van ons verwachten? Wij ondersteunen u  van A tot Z. Wij fungeren als centraal aanspreekpunt en voorzien bovendien een gedetailleerd financieel plan zodat u tijdens het project nooit voor verrassingen komt te staan.

Vertel ons meer over uw project

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.