fbpx

Onze lassers-pijpfitters-monteurs-schilders maken het verschil

Door de economische context waaraan uw bedrijf vandaag onderhevig is, kunnen wij u helpen om uw tijdelijke projecten te verzorgen met gedetacheerde lassers, pijpfitters, monteurs en technische vakmensen voor korte en lange duur en dit zonder uw vast personeel  uit te breiden.

De voordelen om te werken via Inox Systems?

• Dankzij de achtergrondkennis van industriële installaties en de kennis die we gaandeweg opbouwden, krijgt uw bedrijf voor uw project vandaag flexibel inzetbaar personeel met ervaring op topniveau die het volledige project realiseren zonder kopzorgen;

• Inox Systems brengt u als de opdrachtgever in contact met haar Poolse, Roemeense, Slovaakse, Hongaarse partners. Zo werkt men steeds met de juiste ‘man’ passend bij de specifieke opdracht;

• Zo biedt u een flexibel antwoord op de veranderende marktvraag via een organisatie die de volledige adminstratieve afhandeling en de opvolging van uw project uit handen neemt .

Lassers, pijpfitters en monteurs met alle nodige certificaten (A1-verklaringen, de Limosameldingen en de arbeidsvoorwaarden), en een team industriële schilders maken uw project compleet afwerkbaar.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Inox Systems u biedt?
Bel mij op het directe nummer 0472 39 38 38.
Reeds plannen? Stuur uw projectaanvraag door naar bert@inoxsystems.be voor uw persoonlijk voorstel.

 

Ik kijk uit naar uw reactie en aanvraag,

Bert De Raedt   M. +32 472 39 38 38
www.inoxsystems.be

ADRES

Registered Office
Vliegpleinkouter 46
9030 Ghent
Belgium