fbpx

Waarom Inox Systems?

Waarom Inox Systems?

Bij Inox Systems vertrekken we vanuit 100% respect voor de technische profielen die onze buitenlandse partners ver van huis op projecten laten werken. We zien er op toe dat ze goed worden gehuisvest gedurende de volledige duur van het project en dat ze correct worden betaald volgens de gangbare loonvoorwaarden van het land waarin ze aan de slag zijn, alsook dat alle administratieve formaliteiten worden nageleefd.

Betrouwbaarheid is de basis van onze aanpak, zowel naar onze klanten als naar onze buitenlandse partners. We selecteren en controleren ons netwerk van (buitenlandse) onderaannemers zorgvuldig om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoogste normen van competentie en professionaliteit. En dat met de nodige certificaties (VCA), indien gewenst. Zo wordt er voor elk project steeds snel een oplossing op maat geboden.

Verandert er iets in het project? Geen probleem. Dankzij ons uitgebreide Europese netwerk kunnen  onze buitenlandse partners snel en flexibel inspelen op uw projectmatige nood aan gespecialiseerde werkkrachten. Voor elk project stellen zij op één à twee weken tijd een volledige ploeg van specifieke technische profielen samen.

VERTEL ONS MEER OVER UW PROJECT.
VRAAG VANDAAG NOG VRIJBLIJVEND INFORMATIE