fbpx

Waarom Inoxsystems?

U heeft een nieuw project, maar vindt geen onderaannemers?

Als facilitator van buitenlandse partnerbedrijven met gespecialiseerde werkkrachten helpen wij u graag uit de nood.

  • U bent zeker dat u SNEL (1 à 2 weken na aanvraag) over de beste werkkrachten beschikt.

  • De technische onderaannemers springen FLEXIBEL in waar nodig, zowel voor korte als langlopende projecten (min. 4 weken).

  • U het project, wij de mensen en alles wat erbij komt kijken: logies in de omgeving van uw project, alle nodige documenten (VCA, A1, Limosa…) en in elke ploeg voorzien we steeds één iemand die Engels of Frans (uitzonderlijk Nederlands) spreekt.

Vind de juiste technische onderaannemers voor uw project

Lassers

Lassers

Voor elk project vinden wij de geschikte buitenlandse lasser met jarenlange ervaring en kennis van diverse lastechnieken: TIG, MIG, kunststoflassen, spiraal, orbitaal…

Elektriciens

Elektriciens

Onze onderaannemers zijn elektriciens met kennis in hoog- en laagspanning en met de nodige certificaten.

Plaatsers zonnepanelen

Plaatsers zonnepanelen

Tijdelijk tekort aan plaatsers van zonnepanelen? Onze buitenlandse plaatsers hebben kennis en ervaring met de plaatsing van zonnepanelen bij particulieren en bedrijven.

Industriële schilders

Industriële schilders

Vraagt uw project om een industriële schilder? Wij bieden u buitenlandse schilders in onderaanneming voor alle schilderwerken: pistoolschilderen, natlakken, poederschilderen…

Mecaniciens

Mecaniciens

Als u veel opdrachten heeft met mechanisch herstelwerk, dan helpen wij u verder met een onderaannemersteam van gespecialiseerde mecaniciens.

Pijpfitters

Pijpfitters

Wij bieden u gecertificeerde vakmensen in de installatietechniek, HVAC, chemische industrie en petrochemie.

Monteurs

Monteurs

Onze buitenlandse monteurs hebben ervaring met de montage van verschillende toepassingen: stellingen, metaalconstructies, silo’s, HVAC…

Bekisters

Bekisters

Wij zorgen voor buitenlandse bekisters met kennis van: bekisten, montage- en demontagewerken, ontkisten, stutten, betonneren, plaatsen van wapeningen, ijzervlechten

Deze bedrijven vonden al technische onderaannemers voor hun projecten via Inox Systems

Je bent op zoek naar specifieke technische onderaannemers voor een van je projecten in de Benelux, maar je vindt niet het juiste personeel in je buurt?

Bij Inox Systems vullen we die nood in met Europese werkkrachten die over de nodige vaardigheden en ervaring beschikken.

En dat doen we met alle respect. Zo staat het welbevinden van onze technische teams steeds centraal. In elk project zorgen we voor degelijke huisvesting, correcte betalingen en een goede planning.

Bovendien werken we nauw samen met een gespecialiseerd advocatenkantoor zodat elke samenwerking steeds in lijn is met de continu evoluerende Europese wetgevingen.

Vertel ons meer over uw project

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.