fbpx

Technische profielen

PROJECTMATIG NOOD AAN
TECHNISCHE PROFIELEN ?

WE RICHTEN ONS OP HET BEMIDDELEN VAN HOOGWAARDIGE TECHNISCHE PROFIELEN

Inox Systems is uw specialist voor het projectmatig inzetten en faciliteren van technisch personeel. Inox Systems is dé link tussen uw bedrijf en Europese onderaannemers geheel conform de Belgische wetgeving. De geselecteerde technische profielen hebben uiteraard allemaal een technische achtergrond: lassers (TIG, MIG/MAG, poederlassen, booglassen, kunststoflasser, …), industriële schilders, monteurs, pipefitters, electriciens (hoog en laagspanning), …

De ploegen bestaan uit Poolse, Slowaakse, Hongaarse, Portugese flexibel inzetbare vakmannen. Door hun kennis en ervaring kunnen zij zelfstandig werken. Deze technische vakmannen zijn het gewoon om afwisselend en op diverse projecten te werken. In verschillende culturen en werkprocessen. Zij kunnen diverse taken aan en beperken zich niet tot hun vakgebied. Hierdoor bemannen wij uw project zo efficiënt mogelijk.

Voor meer informatie stuur ons een e-mail.

BLIJF DE CONCURRENTIE VOOR

Blijf de concurrentie voor door soepel technische profielen in te zetten, volgens de noden van uw projecten. Door de jaren heen heeft Inox Systems een netwerk aan vaktechnici weten op te bouwen. Wij hebben opdrachtgevers in de productie-, bouw-, proces-, farma- en voedingsindustrie.

Inox Systems ontzorgt u volledig. Dat maakt ons uniek. We bemiddelen uw hoogwaardig technisch personeel en zorgen voor huisvesting, materiaal, de nodige certificaten, zelfs het coronacertificaat.

We bespreken met u uw doelen, uw projecten met de bedoeling om op termijn een samenwerking aan te gaan. We mikken op 100% tevredenheid. U vraagt technische profielen en wij zorgen voor de rest. Uw bedrijf wordt wendbaar en Inox Systems schaalt mee. De inzetbaarheid van personeel kan uw bedrijf meer slagkracht geven die het nodig heeft om op elk project voorbereid te zijn. U kunt rekenen op een solide en vakkundige partner met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Voor meer informatie stuur ons een e-mail.

VERTEL ONS MEER OVER UW PROJECT.
VRAAG VANDAAG NOG VRIJBLIJVEND INFORMATIE